Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Національна програма «Траєкторія» для ветеранів, військових та другого з подружжя: отримайте грант на розвиток власної справи

Дата: 22.05.2024 11:57
Кількість переглядів: 106

Стартує національна освітньо-грантова програма «Траєкторія» для ветеранів, військових та другого з подружжя. 

Мета Програми — надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування й розвитку власної справи. Програму ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора». Фото без опису

За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи. Дедлайн подання заявок — 16 червня 23:59.

Участь у Програмі можуть взяти:

  • ветерани (особи, що мають статус УБД)
  • військові (особи, що брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації)
  • другий з подружжя (офіційний чоловік / дружина ветеранів або військових, зокрема загиблих, зниклих безвісти та полонених)

При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику, та швейні підприємства.

*Ви можете подати заявку на участь у Програмі, навіть якщо ваша діяльність не входить у перелік пріоритетних галузей.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну й практичну частину.  Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від  експертів. 

Дізнатися більше про проєкт та подати заявку на участь можна на лендингу Програми за посиланням.  

Дедлайн подання заявки — 16 червня 2024 року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь