Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Щодо проведення аукціону

Дата: 29.05.2024 12:58
Кількість переглядів: 95

Устинівська селищна рада доводить до відома суб’єктів господарювання та представників бізнесу, що Регіональним відділенням Фонду державного майна України оголошено проведення електронного аукціону малої приватизації – окреме майно – будівля загальною площею 427 кв.м., за адресою: Кіровоградська область, Кропивницький район, смт Устинівка, вул.Ювілейна,8, що знаходиться на балансі Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області (код ЄДРПОУ 04055067).Фото без опису

Процедура торгів (аукціон) з реалізації вказаного активу проходитиме на базі електронної торгової системи Prozorro.Продажі та відбуватиметься відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» (зі змінами) та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затердженого постановою КМУ від 10.05.2018 року №432 (зі змінами).

Детальніше дізнатись про зазначений вище аукціон та умови участі можна в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» та порталі https://privatization.gov.ua/.

Звертаємо увагу, що на період дії правового режиму воєнного стану, потенційному покупцеві, який зацікавлений  в купівлі певного державного активу, необхідно надіслати лист  про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення: вул. Глинки, 2 м. Кропивницький, 25009 та/або на електронну адресу: kropyvnytskyi@spfu.gov.ua, зразок додається.

 

Додаток: на 1 арк. в 1 прим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь