Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Обстеження селищною робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Устинівської селищної ради

Дата: 29.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 90

З метою профілактики «тіньової» зайнятості в смт Устинівка відбувся черговий рейд членів селищної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Устинівської селищної ради.

Було обстежено цілий ряд суб’єктів господарювання, щодо стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками, дотримання рівня виплаченої заробітної плати та забезпечення соціальних гарантій.

Членами робочої групи проводилась інформаційно-роз'яснювальна робота з підприємцями щодо належного застосування трудового законодавства при влаштуванні на роботу та оплаті праці найманим працівникам.Фото без опису

В ході рейду проводилось анкетування найманих працівників підприємств роздрібної торгівлі, аналогічне анкетування проводиться старостами та діловодами на територіях всіх населених пунктів громади.

Після проведення аналізу результатів анкетування, в разі виявлення порушень трудового законодавства, селищною радою буде поінформовано інспекцію Держпраці для вжиття відповідних заходів реагування.

Звертаємо увагу роботодавців на своєчасне та правильне оформлення найманих працівників.

Робота селищної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення по виявленню тіньової зайнятості буде продовжена і в подальшому.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь