Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2024 13:46
Кількість переглядів: 89

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

З нагоди свята, 01 червня, у центральному парку  Устинівки секретар селищної ради Любов ОМЕЛЬЧЕНКО привітала дітлахів зі святом та побажала в період канікул добре відпочити, а батькам –  щоб діти стали нашою гордістю, адже вони наше з вами щастя та майбутнє. А всім устинівчанам та гостям селища – гарного настрою, процвітання та миру!

Цього дня на юних відвідувачів свята очікували різноманітні заходи. Святковий концерт, цікаві конкурси, кольорові кульки, майстер – класи, фотозони, батут, пожежний автомобіль, настільний теніс, волейбол та інші активності не залишили поза увагою жодну дитину. Всі активні учасники заходу отримали солодкі подарунки!

Аналогічні, неймовірно цікаві та креативні заходи пройшли по всіх старостинських округах громади.

Але літо на цьому не закінчується. Діти на час оздоровчого періоду відвідуватимуть бібліотеки, музеї, історичні місця, що дозволяє розширювати кругозір, прищеплювати любов до рідного селища та України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь