Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зі святом останнього дзвоника – 2024!

Дата: 03.06.2024 08:11
Кількість переглядів: 90

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Сьогодні, у цей урочистий день, коли звучить останній дзвоник, прийміть вітання з завершенням ще одного навчального року. Цей рік був непростим для всіх нас, але ви проявили неймовірну витривалість, наполегливість і силу духу.

Для більшості учнів — це звістка про початок довгоочікуваного відпочинку. А для випускників – крок у доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір.

 

Отримані знання - ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя. Бажаю щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку.

 

Глибока вдячність педагогам і батькам, які вклали у своїх вихованців душу, серце, знання. Завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю. Своєю любов’ю та невтомною працею ви допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

 

 Бажаю всім міцного здоров’я і благополуччя. Нехай літні канікули принесуть вам багато позитивних емоцій і нових вражень!

З повагою секретар селищної ради                         Любов ОМЕЛЬЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь