Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

ІV Всеукраїнський творчий фестиваль до Дня Європи «Єврофест-2024»

Дата: 04.06.2024 13:37
Кількість переглядів: 73

     В травні 2024 року відбувся ІV Всеукраїнський творчий фестиваль «Єврофест-2024», який об’єднав 1051 учасника з 15 областей України.

     Тема цьогорічного фестивалю –  «Україна – ЄС: сьогодення та майбутнє».

В межах Всеукраїнського європейського фестивалю відбулись конкурси  в таких номінаціях: «Нова формація», «Euro Ethnіс Dance», «Голос України в Європі», «Україна – європейська держава. Можливості України в ЄС», «Будуємо європейське майбутнє», «Україна – ЄС. Сьогодення і майбутнє». 

      Готувалися до фестивалю завчасно, цікаво та  плідно . Під час підготовки до Всеукраїнського творчого конкурсу "Єврофест 2024" вихованці Євроклубу "Мрія " комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради провели багато мандрівок  нашою громадою, досліджуючи європейський зелений курс за такими пунктами: 

 - "Збереження та відновлення біорізноманіття" (відвідали заказник Монастирище, про який цікаво та пізнавально розповів екскурсовод Чепурний О.М. та  нещодавно збудований «Майданчик» в селі Криничному);

 - "Чиста, безпечна і доступна енергія"  ( промоніторили велику частину нашої громади і дійшли висновку, що сонячні панелі вже достатньо поширені у нашій місцевості та більше дізналися про сонячну енергію з цікавої розповіді   Резніка В.В. у нього вдома);

 - "Від ферми до виделки" (відвідали Устинівську хлібопекарню).

     За підсумками конкурсних програм журі визначило переможців, які нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

   У конкурсній номінації "Нова формація Junior" команда євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради  зайняла  ІІ  загальнокомандне місце.

   У конкурсі  Дискусійна платформа "Переговори про вступ України в ЄС» :

ІІ  загальнокомандне місце зайняла команда євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради  

ІІ місце зайняв Пінчук Руслан, вихованець євроклубу "Мрія" комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради.

ІІІ місце зайняла Пихтіна Надія, вихованка євроклубу "Мрія" комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради.

У конкурсній номінації "Нова формація" відеоролик "Моя Фест Історія"

І місце зайняла команда євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради  

У конкурсній номінації "Голос України в Європі" вихованці театральної студії "СМАЙЛ" Інгульського ліцею Устинівської селищної ради зайняли ІІ місце.

     Вітаємо наших переможців, їх керівників Довгенко Емілію Костянтинівну (керівника театральної студії «СМАЙЛ») та  Пінчук Світлану Олександрівну (керівника євроклубу «Мрія»), бажаємо подальших творчих перемог!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь