Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зустріч активної молоді з експертами ПАУСІ

Дата: 06.06.2024 09:47
Кількість переглядів: 100

05 червня 2024 року відбулася планова зустріч  представників Молодіжної ради, активної молоді та працівників селищної ради, які  представляють молодь або працюють з молоддю,  з експертами проєкту «Активна молодь – запорука розвитку громади», запровадженого Міжнародною фундацією громадською організацією «Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ».

Ціль заходу полягала в підтримці та супроводі представників ОМС та активної молоді, представників молодіжної ради Устинівської громади, а також активних учасників місцевих гуртків, в організації роботи Молодіжної ради в громаді.

Під час зустрічі учасники познайомилися, висловили свої думки та очікування від майбутньої роботи ради. Результатом спільної роботи стало створення ініціативної групи, планування щодо проведення інформаційної кампанії та сплановані подальші кроки щодо здійснення добору до вже діючої молодіжної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь