Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Серце Мрії

Дата: 09.06.2024 13:39
Кількість переглядів: 107

За ініціативи заповзятих вихованців євроклубу "Мрія" комунального закладу "Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості" Устинівської селищної ради, підтримки Устинівської селищної ради в центрі селища Устинівка з допомогою заготівельно-сортувального підприємства ГО "ДолинськаВтормат"  встановлено пункт зі збору пластикових кришечок "Серце Мрії".

Ця акція не нова, в багатьох містах України вона вже діє кілька років і контейнерів у формі серця для збору пластикових кришечок вже сотні. От тепер і наша громада доєдналася до благодійної акції. Суть акції полягає у зборі пластикових кришечок з маркуванням у вигляді трикутника, які використовують в упаковці харчових продуктів. Це дозволяє відразу збирати окремо один із видів пластику, переробляти та використовувати його повторно, ще й заробляти кошти для допомоги нашим воїнам. Адже ці кришечки ГО передає на переробні підприємства, а виручені кошти йдуть на допомогу ЗСУ .

У контейнер-сердечко потрібно опускати тільки чисті кришечки від будь-яких пластикових пляшок чи тетра паків!

Закликаємо усіх небайдужих жителів та гостей селища не стояти осторонь, а приєднуватись до акції!!! Долучайтеся. Підтримайте ініціативу!

Важливо! Прохання не кидати до сердечка сміття та інші відходи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь