Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зірковий випуск – 2024

Дата: 12.06.2024 08:42
Кількість переглядів: 126

11 червня у комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради урочисто пройшов випускний для вихованців-випускників 2024 року. 13 вихованців отримали свідоцтва про позашкільну освіту, 4 з них – з відзнакою.Фото без опису

Слова щирих вітань і побажань на адресу випускників висловила начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради Ірина Кам’яна. Теплі слова подяки, підтримки і вітань прозвучали  від директорки позашкільного закладу Юлії Понзель.

Кожен із випускників пройшов довгий шлях, присвятив багато годин наполегливим заняттям і довів, що мистецтво та творчість живе у їх серцях. Позаду напружені та цікаві заняття, веселі та захоплюючі подорожі, участь у конкурсах та змаганнях, виступи, радість від перемог та бажання займатися улюбленою справою. Випускники продемонстрували набуті за період навчання ключові компетентності, яскраві творчі здібності. Для багатьох з них період навчання у закладі залишиться першим кроком по стежині життя, адже тут вони підкорювали омріяні вершини, вчилися по-філософськи сприймати удачу та поразки, набували неоціненний досвід та навички.

Хореографічні композиції та вокальні номери у виконанні вихованців позашкільного закладу створили неймовірну енергетичну атмосферу, зарядили всіх радістю та позитивом.

Вітаємо всіх випускників з цим кроком у їхньому житті! Бажаємо подальших творчих успіхів, нових вершин і невичерпного натхнення!  

Нехай творчість та натхнення завжди буде з вами і дарує радість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь