Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 14.06.2024 14:25
Кількість переглядів: 85

За період з 07.06.2024 року по 13.06.2024 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари в Устинівській селищній територіальній громаді здійснено перевірки в двох старостинських  округах  громади та в селищі Устинівка. Перевіркою охоплено 3 торгівельні заклади громади: 1 в Брусівці, 1 в Седнівці та 1 – в Устинівці. В ході перевірки членами робочої групи не встановлено необґрунтованого підвищення цін на продукти, які мають соціальну значущість.

З власниками торгівельних закладів та продавцями проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо важливості здійснення безготівкового розрахунку покупців через пост-термінал, дотримання терміну дії ліцензії на алкогольну та тютюнову продукції, а також обслуговування споживачів та надання інформації про товари і послуги українською мовою, позачергове обслуговування ветеранів та учасників бойових дій, дотримання режиму роботи магазинів.

Акцентовано увагу працівників торгівельних закладів на недопущенні продажу підакцизної продукції неповнолітнім особам, а також на пряму заборону торгівлі алкогольними напоями у період дії комендантської години та продаж алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі, працівникам правоохоронних органів, військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України, територіальної оборони та інших військових формувань та важливість впровадження РРО/ПРРО при здійснені розрахункових операцій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь