Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сьгодні - День батька!

Дата: 16.06.2024 09:07
Кількість переглядів: 51

Чудово, що в Україні з 2019 року започатковано офіційне святкування Дня батька. Припадає воно тепер щороку  на третю неділю червня і співпадає з Міжнародним Днем батька.Фото без опису

 

Батько для кожного з нас — це вихователь, захисник, вчитель і друг, якому ми завдячуємо базовими вміннями, життєвими принципами та цінностями. На допомогу люблячого батька діти можуть розраховувати завжди, незалежно від того, скільки їм років,  а теплі згадки про цю найріднішу людину залишаються з нами на все життя і дарують підтримку в найтяжчі часи.

В Україні батько сьогодні – це захисник. Так, війна — то нещадний вогонь, який випалює вщент усе навколо: ліси, поля і людські душі. Проте їй ніколи не випалити силу батьківської любові тих, хто готовий за своїх дітей віддати найдорожче — життя!

Тож щиро вітаємо зі святом всіх гідних батьків, воїнів-захисників і бажаємо міцного здоров’я, злагоди у родинах, щоб сили ніколи не покидали вас, щоб вас оминали небезпеки та ворожі кулі, Перемоги та мирного неба над Україною!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь