Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Мирна хода з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 21.06.2024 12:58
Кількість переглядів: 63

Сьогодні, 21 червня 2024 року, напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в Устинівці відбулася мирна хода з покладанням квітів до Меморіалу загиблим у Другій світовій війні.

В заході взяли участь секретар селищної ради Любов Омельченко, працівники селищної ради, її комунальних закладів, начальник Устинівського РТЦК та СП та помічник - консультант депутата Верховної Ради України Мурдія Ігоря Юрійовича. Вшановуючи усіх, хто віддав свої життя в ході воєн, учасники заходу схилили голови у хвилині мовчання на знак глибокої пошани до пам’яті загиблих.

Ще з людської пам’яті не стерлися спогади про жахіття Другої світової війни і є живі свідки тих подій, натомість, український народ знову переживає надлюдські випробування воєнного часу та має нових Героїв у протистоянні з ворогом.

Сьогодні -849-ий день повномасштабної війни з російськими загарбниками, в якій Україна захищає свої кордони і виборює свободу на лінії фронту.

До омріяної Перемоги лежить довга і тяжка дорога. Це кров, смерть, біль і смуток втрат, загибель кращих синів і дочок України, радість великих і малих перемог.

І якою б «непереможною» вважалась армія окупанта, але Перемога буде за нами, тому що наші мужні захисники, як і багато років тому їх діди і прадіди, виборюють зараз свободу і незалежність рідної землі та захищають майбутнє своїх дітей.

Пам’ятаймо своїх Героїв,  вклонімося подвигу загиблих захисників!

Свято віримо в Перемогу України та її щасливе майбутнє!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь