Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Тепла професія: можливість стати фахівцем зимового сезону

Дата: 24.06.2024 13:09
Кількість переглядів: 35

Чи замислювались ви над тим, що найпростіші на перший погляд види діяльності на ринку праці часто відкривають шлях до «своєї» справи? Професія опалювача і кочегара налічує не одну сотню років. Забезпечувати теплом людські оселі – робота не тільки затребувана, але й корисна, актуальнаяк для власних знань, умінь у наші бурхливі часи, так і для величезної кількості людей.А з розвитком опалювального обладнання все більшого значення набуває навчання фахівців.

Сьогодення відкриває безліч можливостей: за сприяння Державної служби зайнятості можна оволодіти необхідними знаннями, пов’язаними з теплопостачанням та роботою котелень різного призначення. Опанувавшипрофесію «Машиніст (кочегар) котельні», ви освоїте сучасні технології опалення в житлово-комунальній сфері, правила технічної експлуатації систем теплових установок і мереж, устаткування та обслуговування.

Навчання розпочинається 26 червня 2024 рокуна базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Термін навчання складає 3 місяці, а після атестовані машиністи котелень отримують посвідчення про закінчення курсів цільового призначення та допуск до самостійної роботи, оформлений відповідними документами.

Тож починайте з малого, щоб досягти значного!Доєднуйтесь до освітньої програми Львівського центру ПТО і станьте професіоналом своєї справи.

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

Графік формування груп в онлайн-графіку за посиланням:https://is.gd/A1GYNF

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.Фото без опису

Контакти тут: http://surl.li/pacfp.Або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь