Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Опануйте актуальну професію – вивчіться на електрогазозварника!

Дата: 24.06.2024 13:13
Кількість переглядів: 32

Зварювальник – професія майже вічна.Зварювальні роботи застосовуються в багатьох галузях промисловості і від їх якості залежить багато – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки.Зварювальники працюють на будмайданчиках, застосовують свій досвід і навички в машинобудуванні,нафтопереробній промисловості,суднобудуванні, в області енергетики, сільського господарства.

Зварювальні роботи потрібні практично на будь-якому виробництві, а висококваліфікованих майстрів наразі бракує. Тому ця професія є високооплачуваною, стабільною, користується попитом на ринку праці.

  Хочете стати висококласним робітником і наразі обираєте напрям, в якому плануєте реалізуватися? Державна служба зайнятості пропонує освоїти професією «Електрогазозварник (2 розряд)».

На базі Одеського центру професійно-технічної освіти стартує професійне навчання!

Старт –25 червня 2024 року,

Тривалість навчання – 5,5 місяця.

За цей час ви зможете отримати максимум необхідних теоретичних і практичних навичок, знань, вмінь, станете досвідченим фахівцем.

  Пам’ятайте, час – це наш найцінніший ресурс, який ми можемо перетворити на професійну реалізацію та фінансове благополуччя. Тож не гайте свого часу!

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.Фото без опису

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/pacfp.

Або пишіть у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь