Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Свідоцтва про народження, шлюб, розлучення та зміну імені в Дії: долучайтеся до бета-тесту

Дата: 26.06.2024 10:58
Кількість переглядів: 85

Скоро свідоцтва про народження дитини, шлюб, розлучення та зміну імені у Дії підтягуватимуться автоматично.

Достатньо авторизуватися в застосунку — і вони з’являться серед переліку документів в обох партнерів чи батьків дитини. Тож не доведеться носити із собою паперові свідоцтва чи тривожитися, що забули або загубили. Документи в Дії завжди під рукою. 

Свідоцтва про шлюб / розлучення, зміну імені знадобляться, коли влаштовуєтесь на роботу, підтверджуєте зміну прізвища або оформлюєте пільги. Про народження дитини — при влаштуванні в садочок чи школу, оформленні закордонного паспорта або пільг. 

Раніше, щоб додати свідоцтво про народження в Дії, потрібно було вручну вводити серію й номер документа. Найближчим часом документ дитини підтягуватиметься автоматично за РНОКПП батьків.

Тестуйте першими оновлений сервіс, якщо ви:

  • громадяни України віком 14+;
  • маєте верифікований податковий номер.

Крім того, оновлені документи також будуть доступні для батьків дорослих дітей, старших за 18 років. А ще — для батьків-усиновлювачів та батьків, які змінили прізвище. Наприклад, якщо мама змінила прізвище після отримання свідоцтва.Фото без опису  

Зверніть увагу, свідоцтва про народження дитини, шлюб, розлучення та зміну імені підтягуються автоматично, якщо про них є інформація в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян.

Долучайтеся до бета-тесту за посиланням та першими перевіряйте, як працюють оновлені документи. Менше часу з паперовою рутиною — більше часу з рідними. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь