Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем Конституції, Устинівська громадо!

Дата: 28.06.2024 12:52
Кількість переглядів: 61

28 червня - День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої держави!

 З нагоди відзначення 28-ї річниці Конституції України в Устинівській громаді відбулися урочистості, присвячені цьому дню. В заходах  взяли участь представники влади, комунальних підприємств Устинівської селищної ради та громадськість.

З вітальним словом виступила секретар селищної ради Любов Омельченко, яка сказала, що демократичний шлях розвитку ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, адже, ствердивши соборність та свободу України ми змушені у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором виборювати свою незалежність.

Вже втретє ми відзначаємо річницю прийняття Основного Закону в умовах воєнного стану. Даючи відсіч окупантам, ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, наше право на життя, мирну працю та майбутнє наших дітей.

Ціною життів найкращих синів і доньок України здобувається сьогодні Перемога. Жителі Устинівської громади уклінно дякують захисникам, які тримають фронт та з глибокою повагою вшановують пам’ять загиблих Героїв Устинівщини.

Далі сцена Будинку культури селища належала творчим колективам закладів культури Устинівської громади. Вони підготували святковий благодійний концерт з метою підтримки ЗСУ. Зі сцени лунали патріотичні пісні про рідну Україну, найкращу на землі країну, її зелені гаї, золоті поля, синє небо. Вихованці Криничненського будинку культури виконали хореографічні композиції. Талановиті діти і дорослі подарували глядачам запал стійкості, єдності та непохитної віри у Перемогу.Фото без опису

Також на спортивному майданчику Устинівського ліцею відбувся благодійний футбольний матч  на підтримку ЗСУ.

Після завершення концерту, на знак глибокої пошани та вдячності, відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку захисникам незалежності та суверенітету України.

Яскравою та емоційною складовою святкувань стали дозвіллєві заходи для дітей у парковій зоні (батут, волейбол, настільний теніс, майстер – клас, квест- гра).

Кожен відвідувач заходу, працівники комунальних установ громади зробили свій внесок у допомогу нашим воїнам на фронті, а отже, і в наближення такої бажаної Перемоги над ненависним ворогом!

Тож, підводячи підсумок проведеним заходам, було зібрано 10780,00 гривень, які будуть використані  на закриття потреб військовослужбовців-жителів Устинівської громади.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення заходу та бажаємо добра і миру, міцного здоров’я й родинного затишку, стійкості та витримки усім жителям громади і особливо нашим воїнам-захисникам!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь