Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Понад 1200 безробітних громадян залучені цьогоріч до робіт тимчасового характеру на Кіровоградщині

Дата: 01.07.2024 14:48
Кількість переглядів: 32

Розвантаження, фасування та роздача гуманітарної допомоги, інформування внутрішньо переміщених осіб щодо права на отримання довідок про взяття на облік, допомоги на проживання, інших видів допомог, отримання гуманітарної допомоги – саме такі видигромадських та інших робіт тимчасового характеру виконували цьогоріч близько 60 внутрішньо переміщених осіб. Залучити їх до виконання цих робіт вдалося завдяки плідній співпраці Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Благодійної організації «Благодійний фонд внутрішньо переміщена особа України. Кіровоградщина» та департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради.

Виконання таких робіт корисні для всіх сторін, які задіяні в цьому процесі. Керівникипідприємств мають можливість виконати надтермінові та водночас необхідні, особливо у період воєнного стану, роботи, не відволікаючи при цьому основний персонал від виконання своїх обов’язків, оцінити професійні здібності та особисті якості безробітних громадян і враховувати це при підборі кандидатів на постійну роботу. Безробітним ці роботи дозволяють зберегти мотивацію до праці, ознайомитись з роботою підприємства, активізувати прагнення до зміни соціального статусу та подальшого працевлаштування. Крім того, безробітні, які виконують громадські та інші роботи тимчасового характеру, мають можливість відновити свої професійні навички абонабути додаткових навичок на роботі.Фото без опису

Отже, громадські та інші роботи тимчасового характеру сьогодні – це реальна підтримка безробітних, надійний шлях до постійної зайнятості, допомога територіальним громадам та роботодавцям.

Загалом з початку року до суспільно корисних робіт, громадських та інших робіт тимчасового характеру в області залучено 1261особа з числа безробітних громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь