Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

П’ятдесята сесія селищної ради

Дата: 13.07.2024 13:08
Кількість переглядів: 96

12 липня відбулась чергова п’ятдесята сесія селищної ради восьмого скликання. В ній взяли участь 16 депутатів, також старости старостинських округів, начальники відділів і секторів селищної ради, керівники комунальних некомерційних підприємств селищної ради. З усіх питань порядку денного ухвалені одностайно рішення за проектами постійних профільних комісій ради.

Звіт про свою роботу за перше півріччя 2024 року представив поліцейський офіцер громади Едуард Резніченко. Він обслуговує селище Устинівку, села Криничне, Садки, Новоустинівку, Докучаєве, Мальчевське, Медове, Криничуватку, Лебедине, Новокиївку, де проживає майже 6000 населення.  

Ухвалено рішення про встановлення на території Устинівської селищної територіальної громади ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки у розмірі 0,7% від мінімальної заробітної плати за 1 кв. м будівлі. Він буде запроваджений із січня 2025 року. Пільги на його сплату матимуть категорії громадян, визначені чинним законодавством, зокрема, ветерани війни, багатодітні та інші особи.

Внесено зміни до Положення про громадський бюджет (Бюджет участі) Устинівської селищної ради. Тепер обсяг фінансування проєктів на рік складатиме 300 тис. грн.,  голосування відбуватиметься в електронному варіанті.

Затверджено зміни до рішення Устинівської селищної ради від    22 грудня 2023 року №2496 «Про бюджет Устинівської селищної територіальної громади на 2024 рік».  

Депутати затвердили План заходів щодо реалізації результатів державного фінансового аудиту бюджету Устинівської селищної територіальної громади.  

Затверджено звіти старост Устинівської селищної ради Вячеслава Любченка, Тетяни Федунець, Євгенія Баранця, Тетяни Гуслєнкової, Ірини Михайлевич про роботу за 2023 рік, які прозвітували перед громадами у своїх старостинських округах.

Внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету Устинівської селищної ради/

Розглянуто 38 земельних питань. Згідно з поданими заявами надано земельні ділянки у власність, внесено зміни до деяких рішень сесії та договорів оренди.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь