Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Майбутнє професії кухаря – інновації у гастрономічному мистецтві та кулінарних технологіях

Дата: 06.08.2024 09:18
Кількість переглядів: 30

Професія кухаря – одна з найдавніших, амбітних і творчих, завжди актуальних. Це нескінченний простір фантазії для тих, хто щиро любить готувати, кому подобається створювати нові приголомшливі смаки та відкривати маленькі дива іншим через власну кулінарну майстерність.

Бажаєте опанувати «смачний» фах? Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам зануритись в атмосферу створення неперевершених стравпротягом навчання за професією «Кухар (III розряд)».Заняття  розпочинаються 6 серпня 2024 року. Триватимуть – 5 місяців.

Впродовж цього часу ви освоїте: рецепти й технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку й організацію громадського харчування, правила використання спеціального обладнання та багато чого іншого.

Поспішайте відкрити для себе горизонти можливостей! Наразі кулінарія стрімко розвивається, а ресторанний бізнес якісно змінює підходи до неї. В кулінарній сфері дуже цінуються креативний підхід та сміливі рішення, тому сучасні кухарі, маючи відповідний рівень підготовки,на основі класичних принципів рецептури створюють авторські шедеври і при цьому активно розробляють власні авторські твори.Справжній майстер своєї справи завжди буде користуватись шаленим попитом і ніколи не сидітиме без діла, адже професія кухаря – актуальна в будь-які часи!

За детальною інформацією звертайтесь до фахівцівфілій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Нагадуємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.Фото без опису

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь