Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Співпраця служби зайнятості зі старостами громади

Дата: 19.08.2024 15:48
Кількість переглядів: 63

Днями в Устинівському відділі Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбулося засідання круглого столу на тему "Реалізація активних програм зайнятості, спрямованих на фінансову підтримку роботодавців: грантові програми підтримки підприємництва, компенсаційні програми роботодавцям за працевлаштування вразливих категорій, облаштування робочих місць для людей з інвалідністю."

У засіданні взяли участь старости старостинських округів Устинівської територіальної громади.

Начальник Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру Алла ХОХУЛЯ проінформувала старост, що служба зайнятості сприяє працевлаштуванню ветеранам, маючи активні програми зайнятості: видачу ваучера на навчання, професійне навчання, надання гранта до 1 млн.грн на створення або розвиток власного бізнесу, підбір постійної та тимчасової роботи, компенсація роботодавцям за облаштування робочого місця для ветерана з інвалідністю.

Під час зустрічі фахівчиня по роботі з роботодавцями Світлана МАКАРЕНКО  довела до відома присутніх про шляхи співпраці служби зайнятості з роботодавцями та нові можливості співпраці служби зайнятості з роботодавцями.

На заході обговорили питання щодо посиленої уваги до учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей, необхідності більш тісної взаємодії щодо соціальної підтримки, налагоджені комунікацій на ринку праці, та створення умов для цієї категорії громадян.

 По завершенню круглого столу було підведено підсумки зустрічі та досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь