Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

У якому розмірі може бути виданий мікрогрант?

Дата: 30.08.2024 13:43
Кількість переглядів: 24

Розмір мікрогранту, який надається одному отримувачу, визначається відповідно до його запиту, але він не може бути менше 50 тис. грн.Це врегульовано пунктом 4 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21червня 2022 року № 738.

ВказанийПорядок визначає й максимальний розмір гранту. Він складає 150 тисяч грн у випадку зобов’язання отримувача створити одне робоче місце після отримання мікрогранту та прийняття на нього працівника. У випадку зобов’язання отримувача створити не менше двох робочих місць та прийняття на них працівників,максимальний розмір гранту не може перевищувати 250 тисяч грн.

Мікрогрант може бути виданий у розмірі 75 тисяч грн у разі зобов’язання отримувача зареєструватися фізичною особою-підприємцем (без обов’язкової умови створення робочих місць).

З повним текстом зазначеного Порядку можна ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості, посилання тут: http://surl.li/ltkcxf

Все про гранти на створення або розвиток власного бізнесу за посиланням: http://surl.li/bdifee

Є питання? Звертайтеся за тел: +38 (093) 478 70 81Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь