Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Антоном Горовенком

Дата: 20.08.2024 19:25
Кількість переглядів: 44

Сьогодні, 20 серпня 2024 року, жителі Устинівської територіальної громади попрощалися із загиблим захисником – Горовенком Антоном Євгенійовичем.

Траурний кортеж з тілом загиблого жителі Устинівки зустріли «живим коридором», схиливши у пошані голови. Далі у супроводі роти охорони тіло військовослужбовця було доправлене у рідне село Мала Ганнівка Седнівського старостату, де односельці, стоячи на колінах, з квітами зустріли його та провели до батьківського двору для прощання з  рідними, побратимами, сусідами.

Народився Антон Євгенійович 6 серпня 1987 року в с. Ганно- Леонтовичеве Устинівського району Кіровоградської області.

Початкову освіту отримав в Ганно- Леонтовичівській ЗОШ І-ІІст. Закінчив  9 класів Сугоклеївської школи Бобринецького району.

Навчався в Бобринецькому професійно- технічному училищі, де отримав спеціальність тракториста-механізатора.

Трудова діяльність була пов’язана з будівельною галуззю. В останні роки проживав в Ізяславському районі Хмельницької області.

15 травня 2024 року третім відділом Шепетівського РТЦК та СП Хмельницької області  був мобілізований до Збройних Сил України.

Проходив службу в складі 36-ої бригади морської піхоти на посаді гранатометника першого десантно- штурмового відділення другого десантно- штурмового взводу десантно- штурмової роти військової частини.

Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинув від отриманих поранень внаслідок бойового ураження та дій противника 16 липня 2024 року поблизу населеного пункту Пересічне Харківської області.

У Антона Євгенійовича залишилися батьки та діти.

У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль та смуток, підтримуємо у невимовному горі.

Вічна пам’ять загиблому військовослужбовцю  Горовенку Антону Євгенійовичу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь