Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Олександром Кононенком

Дата: 23.09.2024 16:20
Кількість переглядів: 21

Сьогодні, 23 вересня 2024 року, жителі Устинівської територіальної громади попрощалися з загиблим Героєм – Олександром Віталійовичем Кононенком.

Траурний кортеж з тілом загиблого захисника жителі Устинівки зустріли «живим коридором», схиливши у пошані голови. Далі у супроводі роти охорони тіло військовослужбовця було доправлене у рідне село Садки, де односельці, стоячи на колінах, з квітами зустріли його та провели до рідного двору для прощання з рідними, побратимами, сусідами.

Народився Олександр Віталійович 05 січня 1983 року в с. Садки Устинівського району Кіровоградської області у багатодітній родині.

У 1998 році закінчив Садківську загольноосвітню школуі розпочав свою трудову діяльність у рідному селі.

У 2000 році був призваний до лав Збройних Сил України, з гідністю ніс службу в десантно - штурмових військах.

Після закінчення строкової служби знайшов своє покликання в будівельній справі. Одружився, разом з дружиною Тетяною Василівною виховували доньку Владиславу.

З 2015 по 2016 роки виконував військовий обов’язок в зоні ведення АТО. Після АТО повернувся до буденного життя. Та коли над Україною нависла загроза війни і розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну з перших днів пішов захищати рідний край, свою родину та нас з вами.

На жаль, 17 вересня 2024 року, під час виконання бойового завдання Олександр Кононенко загинув у Запорізькій області.

У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль та смуток, підтримуємо у невимовному горі.

Вічна пам’ять загиблому Герою – Кононенку Олександру Віталійовичу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь