A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ фінансів

Шановна громадо!

Спеціалістами селищної ради підготовлені аналітичні матеріали про міжбюджетні трансферти, зокрема: надання субвенцій нашою громадою іншим бюджетам.

15:48:22 02.12.2021

ПРАЦЮЄ РОБОЧА ГРУПА ЗІ СПЛАТИ ПОДАТКІВ.

01 грудня 2021 року в Устинівській селищній раді відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов'язкових платежів до бюджету Устинівської селищної територіальної громади, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

16:31:31 01.12.2021

«Спроможна школа для кращих результатів»

В 2021 році Устинівська селищна рада взяла участь в урядовій програмі «Спроможна школа для кращих результатів». Результатом проведеної роботи є залучення до бюджету Устинівської селищної територіальної громади коштів державного бюджету у сумі 1130,0 тис. грн. на оновлення навчальних кабінетів у загальноосвітніх закладах з кількістю учнів більш як 200 чоловік.

15:55:44 05.10.2021

У пріоритеті роботи - наповнення бюджету !

         В Устинівській селищній раді  відбулося спільне засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету Устинівської селищної територіальної громади, погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та міжвідомчої робочої групи з протидії незаконного обігу підакцизних товарів.

14:27:39 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь