A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

АКТУАЛЬНІ ГРАНТИ

єРобота: безоплатні вебінари для українців щодо залучення грантів на створення або розвиток власної справи

Міністерство економіки України, Міністерство аграрної політики та продовольства спільно з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Ощадбанк та Державної служби зайнятості запускають серію освітніх вебінарів «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу».

17:10:43 26.02.2024

Допомога та курси підприємництва від служби зайнятості

Головною проблемою суспільства та економіки України на сьогодні є втрата громадянами  роботи та доходів для повноцінного існування внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації. Є декілька шляхів її подолання:

17:10:02 26.02.2024

В якому максимальному розмірі надаються гранти для ветеранів у 2024 році?

Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738 (із змінами). Пунктом 4 вказаного Порядку встановлено, що розмір гранту, який надається одному отримувачу, визначається відповідно до його суми запиту та не перевищує для члена сім’ї:

16:27:58 26.02.2024

До уваги підприємців!

Устинівська селищна рада звертає вашу увагу на те, що Міністерство економіки України продовжує активно підтримувати створення та розвиток переробних підприємств шляхом надання фінансових стимулів. В рамках програми "Новий рівень" ви маєте можливість отримати грант на переробку до 8 мільйонів гривень!

09:41:46 13.02.2024

Хочете розпочати власну справу? Держава допоможе, а служба зайнятості організує курси!

Маєте намір розпочати підприємницьку діяльність?  Хочете скористатися можливостями державного грантового проєкту «єРобота»? Служба зайнятості допоможе вам у цьому, оскільки кваліфіковані фахівці розробили курси цільового призначення за програмою «Держпрограма «єРобота» - отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

09:38:04 13.02.2024

Який розмір мікрогранту встановлений на 2024 рік?

Питання надання мікрогрантів врегульовані Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738.

08:10:21 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь