A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Пенсійний фонд України інформує

ЧОМУ ВИПЛАТУ СУБСИДІЇ ПРИПИНЕНО?

До головного управління надійшло 22 279 заяв на призначення субсидій. Більшість заяв задовольняються, але є випадки, коли заявнику відмовлено у призначенні допомоги – 640 відмов.

09:33:46 19.05.2023

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ!

Чому важливо вчасно інформувати органи Пенсійного фонду України про відкриття “лікарняного” або настання нещасного випадку? Які шляхи інформування та строки подання повідомлення до пенсійної служби? На ці питання відповідають фахівці головного управління.

13:38:19 11.05.2023

У травні щочетверга на прямому зв’язку пенсійники Кіровоградщини

Щочетверга з 11.00 до 12.00 у головному управлінні за номером “гарячої” лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів.

10:02:48 01.05.2023

“БЕЗПЕЧНЕ ТА ЗДОРОВЕ РОБОЧЕ СЕРЕДОВИЩЕ – ОСНОВНИЙ ПРИНЦИП ТА ПРАВО НА РОБОТІ” – ДЕВІЗ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ОХОРОНИ ПРАЦІ 2023

Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Міжнародна організація праці (далі — МОП) – це одна із найстаріших міжнародних міжурядових організацій – у 2023 році їй виповниться 104 роки. Своїми першочерговими завданнями МОП визначає: підтримку демократії і соціального діалогу, боротьбу з бідністю і безробіттям, заборону дитячої праці, збереження здоров’я і життя працездатних громадян. Культура охорони праці – це створення чітко сформульованої системи прав, обов’язків та сфер відповідальності, де принцип профілактики має найвищий пріоритет.

09:30:41 28.04.2023

ВИПЛАТА ДОПОМОГИ ПО ВАГІТНОСТІ ТА ПОЛОГАХ: ВАРТО ЗНАТИ!

Допомога по вагітності та пологах надається застрахованій особі у формі страхових виплат, які повністю або частково компенсують втрату заробітної плати (доходу) за період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами.

08:32:02 26.04.2023

Пенсійне забезпечення осіб, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області повідомляє, що станом на 1 квітня 2023 року на обліку в головному управлінні перебуває 4,8 тис осіб-одержувачів пенсій відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, з яких віднесено до:

16:24:16 24.04.2023

МІНІМАЛЬНІ ПЕНСІЇ “ЧОРНОБИЛЬЦЯМ” ПІДВИЩЕНО

Відповідно до Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб” для осіб з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, стосовно яких встановлено причинний зв’язок інвалідності з Чорнобильською катастрофою, а також осіб, які брали безпосередню участь у ліквідації інших ядерних аварій та їх наслідків, у ядерних випробуваннях, у військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї, у складанні ядерних зарядів та здійсненні на них регламентних робіт, внаслідок чого стали особами з інвалідністю (далі – учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС) мінімальні розміри пенсійних виплат (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткових пенсій, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат та компенсацій до пенсій, установлених законодавством, крім пенсій за особливі заслуги перед Україною) встановлюються:

12:42:20 14.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь