A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Устинівська лікарня

КНП «Устинівська лікарня Устинівської селищної ради» отримала чергову партію гуманітарної допомоги

Завдяки активній співпраці Устинівської селищної ради з різними фондами та громадськими організаціями по наданню благодійної допомоги лікувальним закладам Устинівської територіальної громади у лютому місяці 2023 року для підтримки стаціонарних хворих отримано чергову партію гуманітарної допомоги від ЮНІСЕФ в КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради. У складі вантажу, призначеного для лікування стаціонарних хворих, отримано слідуючі лікарські засоби: антибіотики ін’єкційні та пероральні, антимікробні препарати, розчини для інфузій.

11:27:08 28.02.2023

ЩИРА ПОДЯКА ЗА ПІДТРИМКУ

Адміністрація та медичні працівники КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради висловлюють найщирішу вдячність директору ПСП «Україна» Петренку В.А. за розуміння та матеріальну підтримку.

16:36:29 24.01.2023

Вдячні за підтримку

В наш нелегкий час, коли все більше хворих,  як жителів територіальної громади так і внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців потребують турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми,  як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

16:16:50 19.01.2023

Що таке інсульт та як його розпізнати?

Інсульт — це гострий стан, під час якого вражаються кровоносні судини головного мозку.  Інсульт виникає, коли судина, по якій кров'ю переноситься кисень і поживні речовини, блокується тромбом (“бляшкою”) або розривається. Коли це відбувається, частина мозку не може отримати  з кров’ю постачання  кисню та поживних речовин і  як наслідок починається смерть  його клітин. Інсульт може призвести до інвалідності та у деяких випадках — смерті.

15:15:09 01.11.2022

Міф: При інсульті не можна перевозити хворого з дому до лікарні або з однієї лікарні до іншої

Правда: Усі хворі з інсультом якомога швидше мають бути доправлені до лікарні, де можуть отримати необхідну допомогу. Ситуації, коли перевезення в умовах "швидкої" може погіршити стан здоров'я пацієнта, трапляються дуже рідко. Якщо пацієнт знаходиться у погано оснащеній лікарні, слід порівняти ризики транспортування і ризики лікування у лікарні, де немає належних ресурсів (спеціалісти, томограф, лабораторія тощо).

15:13:56 01.11.2022

Домедична допомога при гострому мозковому інсульті: що важливо робити і від чого слід утриматися

Своєчасна допомога хворому з інсультом у перші години має принципове значення і значно підвищує шанси на успішне лікування та одужання.Інсульт — це небезпечне порушення мозкового кровообігу, яке вимагає невідкладного лікування, тому при перших ознаках інсульту необхідно викликати швидку (103) або – за крайньої необхідності – самостійно доставити пацієнта у лікарню. Знання базових правил першої домедичної допомоги теж може відіграти важливу роль у збереженні життя та здоров’я постраждалого.

15:10:06 01.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь