Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Сектор управління персоналом

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду провідного спеціаліста сектору служби у справах дітей ( 1 посада)

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду провідного спеціаліста сектору служби у справах дітей: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом не менше 2 років,  володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

11:35:38 30.04.2021

Устинівська селищна рада оголошує конкурс на вакантну посаду головного спеціаліста фінансового відділу ( 1 посада)

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду головного спеціаліста фінансового відділу: вища освіта не нижче ступеня бакалавра; вільне володіння державною мовою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом не менше 2 років,  володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

11:34:51 30.04.2021

Щодо підвищення орендної плати

Останнім часом все частіше порушується питання щодо роботи Устинівської селищної ради в напрямку збільшення надходжень до бюджету, зокрема підвищення відсоткової ставки орендної плати за діючими договорами оренди.

09:37:56 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь