A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради

Триває видача гуманітарної допомоги

Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради продовжує видачу гуманітарної допомоги для окремих категорій населення громади. За період з 16 по 20 січня 60 сімей внутрішньо переміщених осіб та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах отримали допомогу у вигляді б/в одягу та взуття.

11:53:41 20.01.2023

Гуманітарна допомога для окремих категорій населення

Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради продовжує видачу гуманітарної допомоги, отриманої від благодійних організацій та Кропивницької районної військової адміністрації  у вигляді одягу та взуття б/в для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах.

13:18:23 10.01.2023

«Безпечне майбутнє» для вразливих сімей

Завдяки Благодійній організації «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє» Устинівська селищна рада отримала гуманітарну допомогу у вигляді  наборів текстилю та сімейних гігієнічних наборів для найбільш вразливих сімей, відібраних в рамках гуманітарного проєкту кейс-менеджменту. Розпочато видачу даної гуманітарної допомоги вказаній категорії населення.

13:35:09 06.01.2023

Отримано черговий вантаж гуманітарної допомоги

05.01.2023 року отримано черговий вантаж гуманітарної допомоги у вигляді одягу та взуття б/в від Кропивницької районної військової адміністрації за сприяння селищного голови Пенькова І.О.

17:35:51 05.01.2023

Отримано черговий вантаж гуманітарної допомоги для ВПО

11 листопада 2022 року Устинівською селищною радою отримано вантаж гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території громади від Кіровоградської обласної військової адміністрації.

17:13:48 14.11.2022

Отримано черговий вантаж гуманітарної допомоги для ВПО

20 жовтня 2022 року Устинівською селищною радою отримано вантаж гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території громади від Кіровоградської обласної військової адміністрації у вигляді продуктових наборів.

10:31:54 20.10.2022

Відвідали людей похилого віку та ветеранів громади

Заступник Устинівського селищного голови Геннадій Сусідко  та директор Центру надання соціальних послуг Алла Лещенко відвідали людей поважного віку та вручили їм подарункові набори  з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

11:17:09 03.10.2022

Отримано черговий вантаж гуманітарної допомоги для ВПО

26 вересня 2022 року Устинівською селищною радою отримано вантаж гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території громади від Кіровоградської обласної військової адміністрації у вигляді засобів особистої гігієни.

09:39:19 03.10.2022

Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради інформує про те, що на підставі Типового положення про Центр надання соціальних послуг отримувати соціальні послуги в Центрі мають право:

Особи похилого віку; Особи з інвалідністю; Особи з частковою або повною втратою рухової активності, пам’яті; Особи з невиліковними хворобами, що потребують тривалого лікування (з числа осіб працездатного віку на період  до встановлення їм групи  інвалідності, але не більше як чотири місяці); Особи з психічними та поведінковими розладами; Особи, які перебувають у складних життєвих обставинах у звв’язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, шкодою, завданою стихійним лихом, катастрофою, бойовими діями, терористичним актом, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей з інвалідністю, осіб похилого віку, осіб з інвалідністю), малозабезпеченістю; Діти з інвалідністю віком від трьох до 18 років.

15:32:28 11.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь