A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради

Проведено нараду з соціальними робітниками

         Директором Центру надання соціальних послуг Массоріною Л.І. проведено нараду з соціальними робітниками, на якій розглядалось питання перевірок роботи соціальних робітників щодо надання якісних соціальних послуг одиноким, інвалідам та пенсіонерам територіальної громади, які стоять на обліку в Центрі надання соціальних послуг. Соціальні робітники звітували про готовність підопічних до осінньо-зимового періоду та забезпеченість їх паливом. Сестра медична Центру надання соціальних послуг провела роз’яснювальну роботу про необхідність проведення вакцинації з метою попередження COVID - інфекції.

09:28:29 06.08.2021

Надання послуг громадянам

        Відділення натуральної та грошової допомоги Центру надання соціальних послуг Устинівської селищної ради організовує надання на платній та безоплатній основі швацькі, перукарські послуги, послуги з комплексного обслуговування й ремонту будинків. Такими видами послуг можуть скористатися громадяни, які перебувають на обліку у Центрі. Професійно та якісно швачка Любов Мартинівна Куценко  надає послугу по ремонту одягу  громадянці Тріфоновій Марії Іванівні, яка перебуває на обліку в Центрі надання соціальних послуг Устинівської селищної ради. 

13:33:36 30.07.2021

Допомогли з ремонтом

       Соціальний робітник відділення соціальних послуг за місцем проживання Наталія Могиленко та робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків відділення натуральної та грошової допомоги Микола Бірка надали допомогу у проведенні   косметичного ремонту будинку пенсіонерці Чернишовій Катерині Федорівні, яка перебуває на обліку в Центрі надання соціальних послуг Устинівської селищної ради. 

15:34:22 22.07.2021

Відбулася робоча зустріч

Директором Центру надання соціальних послуг Устинівської селищної ради Л.І. Массоріною було проведено робочу зустріч із соціальними робітниками, які надають соціальні послуги пенсіонерам територіальної громади, а саме доставляють продукти харчування, здійснюють оплату платежів, допомагають на присадибних ділянках, прибирають приміщення тощо. Сестра медична Центру надання соціальних послуг  здійснює вимірювання артеріального тиску, виконує призначення лікаря: внутрішньом’язові, внутрішньовенні ін’єкції, перев’язки тощо.

13:19:45 13.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь