A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Нові сервіси в Дії: пенсійне, посвідка на проживання, документи англійською та шеринг авто

Команда Мінцифри попри повномасштабне вторгнення продовжує створювати нові сервіси та послуги в застосунку Дія, яким вже користується понад 18 мільйонів українців. Тепер користувачам доступні чотири нові сервіси: електронні пенсійне посвідчення та посвідка на проживання, документи англійською і послуга шерингу авто. Оновіть застосунок для того, щоб скористатися ними. «Повномасштабна війна не змінила наших планів щодо цифровізації. Ми продовжуємо створювати найзручнішу державу, спілкування із якою мінімальне, а користь – максимальна. Масштабуємо Дію та впроваджуємо документи і послуги, які відповідають найчастішим запитам українців. Певен, що велике оновлення Дії зробить життя українців ще простішим», – зазначив Віцепрем'єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

13:14:56 02.09.2022

Гід з держпослуг для міжнародної підтримки

Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді.

15:22:08 31.08.2022

Держпослуги на Гіді для безробітних

Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості. Такими є дані від МОП. 

09:53:40 26.08.2022

Для власної справи — держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.

17:05:47 17.08.2022

Усе для пенсіонерів — на Гіді

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.

08:57:48 03.08.2022

Залишатися на зв'язку: добірка актуальних держпослуг на Гіді

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках, щоб почути рідний голос та заспокоїтися, у дописах усіх небайдужих... Прикладів наводити можна ще багато, однак вони будуть про одне: про те, як слова стали мовою любові для всіх українців.  Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими можна зробити внесок у зв'язок українців.

09:13:53 29.07.2022

Телекомунікаційні послуги на Гіді

Діджиталізація України триває. Швидко, потужно та масштабно. Ми дивуємо світ українським цифровим досвідом, адже багато в чому він унікальний. Однак нам є ще над чим працювати.

15:50:56 25.07.2022

Держпослуги на Гіді, що необхідні для захисту інтелектуальної власності

Нікого вже не здивуєш тим, що якась голлівудська зірка вдягла сукню українського дизайнера, а Netflix використав пісню українського виконавця. Оскільки з таким талановитим народом по-іншому бути й не може

08:14:02 21.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь