A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Без походів до сервісних центрів МВС: в Дії можна буде подати заяву на заміну посвідчення водія у Дії. Долучайтеся до бета-тесту послуги

Незабаром у застосунку Дія можна буде подати заяву на обмін посвідчення водія. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням: https://t.me/diia_beta_bot

13:41:32 02.01.2023

Інформація для тих, хто дарує енергію, — на Гіді

Минулого тижня професійне свято відзначали герої сьогодення — енергетики. Нині це люди, які в надскладних умовах залишаються відданими професії та роблять все, щоб ми з вами мали можливість заварити чай, увімкнути телевізор та не замерзнути цієї зими.

09:31:56 29.12.2022

Пільговий кредит від держави на нове житло для захисників, вчителів та медиків: в Дії доступна послуга єОселя

У застосунку Дія можна подати заявку на участь у програмі єОселя. Це державна пільгова іпотека від держави зі ставкою 3%. На першому етапі послуга доступна для військовослужбовців за контрактом, захисників України, силовиків та членів їхніх сімей, а також медиків, педагогів, науковців, які працюють у державному та комунальному секторах.

14:12:38 25.12.2022

Про Тиждень цифрової освіти

Завдяки Мінцифрі в Україні вперше за всю історію цифрова грамотність стала пріоритетом держави. У 2021 році Кабінет міністрів України схвалив Концепцію розвитку цифрових компетентностей до 2025 року. У тому ж році Міністерство цифрової трансформації України проводило місяць цифрової грамотності. Цьогоріч через економне споживання електроенергії інформаційна кампанія проведена у форматі тижня цифрової освіти.

11:26:46 21.12.2022

Людяно і зрозуміло: Олена Зеленська і Михайло Федоров презентують новий розділ на порталі Дія — Дія.Безбар'єрність — для взаємодії українців з державою

20 грудня о 17:00 перша леді Олена Зеленська та Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у прямому ефірі презентують новий розділ на порталі Дія — Дія.Безбар'єрність. Його мета — зробити взаємодію українців з державою людянішою і зручнішою. 

10:58:16 21.12.2022

Без збору довідок та повторних походів у держоргани: в Дії можна змінити місце проживання ВПО та скасувати статус без участі чиновника

У застосунку доступні дві нові послуги для ВПО, які можна отримати без участі чиновника. Перша – зміна місця проживання, якщо ви переїхали до іншого міста України. Друга – скасування статусу ВПО, якщо ви повернулися на місце постійного проживання. 

17:12:44 13.12.2022

Державні послуги для героїв ЧАЕС та постраждалих від катастрофи — на Гіді

Цього тижня Україна вшановує пам’ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Завдяки самовідданості та жертовності цих людей вдалось локалізувати руйнівний вплив «мирного атома», який вийшов з-під контролю у квітні 1986 року.

16:17:12 12.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь