A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити. 

09:54:47 09.03.2023

Відтепер у Дії можна згенерувати COVID-сертифікат, якщо ви вакцинувалися за кордоном

Пацієнти, які отримали щеплення проти COVID-19 за кордоном, можуть сформувати COVID-сертифікат у Дії. Усі дози вакцини, отримані і в Україні, і за межами країни, будуть враховані в документі в застосунку. 

16:53:09 07.03.2023

Українці можуть користуватися електронним судовим рішенням у Дії замість паперового документа: нова послуга в Дії

У застосунку Дія можна отримати електронне судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог.

14:04:13 06.03.2023

Без додаткових документів та помилок: долучайтеся до бета-тесту оновленої послуги отримання дозволу на будівництво на порталі Дія

Команда Мінцифри продовжує розвивати сервіси, які дають змогу розпочати будівництво без бюрократії та хабарів. Незабаром на порталі Дія можна буде отримати оновлену послугу на виконання будівельних робіт. Долучайтеся до бета-тесту за посиланням.  Сервіс буде доступний для людей та компаній, які хочуть розпочати будівництво об’єктів СС2 і СС3. Це житлові багатоповерхівки, торговельно-розважальні центри та об’єкти промисловості. 

10:26:38 01.03.2023

УВАГА!!!

Центр надання адміністративних послуг повідомляє, що прийом заяв у сфері надання адміністративних послуг соціального характеру 28.02.2023 з 11-00 год.

10:26:47 28.02.2023

Соціальний захист – державні послуги на Гіді

Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях.

11:46:43 27.02.2023

Подати заяву про шлюб за 10 хвилин, не виходячи з дому: на порталі Дія доступна нова послуга

На порталі Дія можна подати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Весь процес триває менше 15 хвилин, а скористатися послугою можуть громадяни України, старші 18 років та які мають електронний підпис. 

10:16:49 27.02.2023

Власник житла, яке було зруйноване унаслідок війни, зможе отримати або житловий сертифікат, або цільову компенсацію. Ці кошти можна буде витратити на придбання будівельних матеріалів або на будівельні роботи.

Такий закон «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації» (проект №7198) Верховна Рада прийняла у другому читанні, повідомляє «Закон і Бізнес».

15:20:03 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь