A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Які послуги у сфері фондових ринків та цінних паперів доступні на Гіді?

Якщо ви хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.

16:05:48 22.06.2023

Підтримка ВПО та громад: 10 організацій зможуть отримати кошти на реалізацію свого проєкту

Фонд Східна Європа та ЄС оголошують конкурс проєктів цифрових інструментів Civic Tech «Act to Support» для підтримки ВПО та громад. Мета конкурсу — посилити спроможність організацій громадянського суспільства ефективно працювати з ВПО та місцевою владою громад, які приймають.

16:03:16 22.06.2023

Без шахрайських схем та махінацій: в Україні запрацював електронний захист громадян, які інвестували в будівництво житла

Відтепер українці зможуть реєструвати речові права на житло, що перебуває на етапі будівництва або буде збудоване. Забудовники через Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (ЄДЕССБ) можуть подавати заяви про реєстрацію речових прав на об’єкти, які будуть збудовані, і потім передавати ці права покупцям. Це вбереже громадян від можливих корупційних схем та махінацій, пов’язаних з купівлею житла. 

16:01:09 22.06.2023

Бета-тест найочікуванішої послуги для підприємців Закривайте ФОП за 1 секунду на порталі Дія

Тепер не тільки відкрити, а й закрити ФОП можна буде в кілька кліків. Жодних походів до держустанов та заповнень заяв, які ще мають перевірятися держреєстратором купу часу. Міністерство цифрової трансформації набирають тестувальників, щоб перевірити та вдосконалити сервіс за потреби.

13:19:09 15.06.2023

Обмінюйте старі лампи на LED з Дією Програма ЄС та Уряду масштабується для освітніх закладів та лікарень

Стартує нова хвиля програми обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні. Відтепер юридичні особи можуть за кілька кліків на порталі Дія подати заяву на обмін ламп, а потім отримати лампочки у відділенні Укрпошти.

13:59:37 09.06.2023

Які державні податкові послуги доступні на Гіді?

Кожен, хто живе чи працює в Україні, повинен сплачувати податки. Однак часто люди просто не знають, куди звернутися, щоб, наприклад, оформити картку платника податків чи підтвердити статус податкового резидента України.

14:41:42 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь