A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Більше медичних документів онлайн — Україна приєднується до Глобальної мережі цифрових документів охорони здоров’я ВООЗ

Всесвітня організація охорони здоров’я створює Глобальну мережу цифрових документів охорони здоров'я ВООЗ. Її головна мета — розширити можливості використання цифрових документів у сфері охорони здоров’я серед держав, які є учасниками цієї мережі. 

09:39:12 05.10.2023

Отримуйте довідки та витяги без паперів — у Дії

Памʼятаєте, як за кожною довідкою потрібно було їздити в різні держустанови. Добре, що це в минулому. Зараз більшість найпопулярніших документів можете отримати в Дії — у застосунку або на порталі.

09:37:47 05.10.2023

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН! Треба внести зміни ФОП, а часу не має?

Якщо ви переїхали, змінили прізвище чи види економічної діяльності, повідомте про це державу за кілька кліків онлайн. Вночі, на дивані, у транспорті, на святі – будь-де і будь-коли. Жодних візитів у держоргани, паперів та обідніх перерв.

09:23:36 05.10.2023

Державні послуги для захисників і захисниць України — на Гіді

Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко й зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави.  

11:09:33 02.10.2023

єВідновлення: в українців уже відображаються житлові сертифікати в Дії, які пізніше можна використати для купівлі нового житла

За програмою єВідновлення в українців, чиє житло було зруйноване через російську агресію, вже відображаються житлові сертифікати в Дії. Із листопада їх можна використати для купівлі нової домівки.

08:03:06 30.09.2023

Мінцифра та Фонд гарантування вкладів презентують нову послугу в Дії — Повернення вкладів

Команди Мінцифри й Фонду гарантування вкладів представлять нову послугу в Дії — Повернення вкладів. Після офіційного запуску сервісу українці зможуть у кілька кліків подати заяву в застосунку й отримати гарантоване відшкодування за вкладами в банках, що збанкрутували. 

08:01:19 30.09.2023

Розширили перелік бізнесів, які можуть долучитися до програми єВідновлення: реєструйтеся на порталі Дія

Кабінет Міністрів розширив перелік будівельних магазинів та компаній, які можуть долучитися до програми єВідновлення. Власники пошкодженого чи зруйнованого майна зможуть придбати будматеріали або скористатися послугами в компаніях-учасниках програми. 

10:03:50 20.09.2023

Державні послуги у сфері освіти — на Гіді

Якщо ви хочете зареєструвати інноваційний проєкт, отримати ліцензію на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти чи загальної середньої освіти, переходьте на Гід з державних послуг. Знайдете покрокову інструкцію, як отримати послугу, куди потрібно звернутися і які документи надати.

09:13:28 07.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь