A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Як зареєструвати спеціальне майнове право на майбутні об’єкти нерухомості: алгоритм дій на порталі ЄДЕССБ

В Україні триває реєстрація спеціальних майнових прав на об’єкти незавершеного будівництва та майбутні об’єкти нерухомості. Віднедавна це обов’язково для всіх забудовників. Це дає змогу захистити вклади інвесторів у нове житло, а також уникнути можливих шахрайських схем. 

11:36:58 18.01.2024

УВАГА!

Центр надання адміністративних послуг повідомляє, що адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану (державна реєстрація народження, шлюбу, смерті) тимчасово не надаються.

09:36:49 04.01.2024

Увага! З 01.01.2024 змінюється розмір адміністративного збору у сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно

Згідно ст. 34 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно» адміністративний збір справляється у відповідному розмірі від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року,в якому подаються відповідні документи для проведення державної реєстрації прав, та округлюється до найближчих 10 гривень. З 01.01.2024 року розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб становитиме 3028 гривні та мінімальної заробітної плати 7100 гривні. Враховуючи вищевикладене, розміри адміністративного збору за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, за виправлення технічної помилки, допущеної з вини заявника з 1 січня 2024 року становлять:

15:59:28 03.01.2024

Для отримання відомостей з ЄДР більше не потрібно відвідувати державного реєстратора

     Міністерство юстиції України запровадило онлайн сервіс отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР). Скориставшись платіжною карткою міжнародних систем Visa/MasterCard, запитувач може сплатити за послугу та отримати інформацію з ЄДР.

08:31:49 27.12.2023

Відтерміновано до 01 квітня 2024 року впровадження порядку щодо кінцевих бенефіціарних власників

     З метою вжиття всіма суб’єктами первинного фінансового моніторингу організаційних заходів, необхідних для впровадження механізму повідомлення держателя Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР) про виявлення розбіжностей у відомостях про кінцевого бенефіціарного власника та структури власності юридичної особи, Міністерством юстиції України видано:

08:31:46 27.12.2023

Розширюємо програму єВідновлення: подати заяву про допомогу за пошкоджене житло можна на порталі Дія, через ЦНАП та нотаріусів

Ще більше українців зможуть скористатися програмою єВідновлення. Відтепер подати заяву про отримання виплат за пошкоджене житло можна на порталі Дія, а також через  ЦНАП або нотаріуса. Раніше зробити це можна було лише через застосунок.  

15:03:27 11.12.2023

Розширюємо програму єВідновлення: власники пошкодженого житла можуть отримати кошти для капітального ремонту

Відтепер ще більше українців зможуть відновити пошкоджене через бойові дії житло. Новий етап програми єВідновлення дає змогу отримати збільшену допомогу для капітального ремонту домівки. На першому етапі програми виплати одержували українці, житло яких потребувало невеликого ремонту. Максимальна сума допомоги становила 200 тисяч гривень. Виплати на цьому етапі отримали 26,5 тисяч українських родин. Вони вже зараз використовують ці кошти для відновлення своїх домівок. Середня сума компенсації становить 77 тисяч гривень. 

11:43:32 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь