A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Державні послуги у сфері освіти — на Гіді

Якщо ви хочете зареєструвати інноваційний проєкт, отримати ліцензію на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти чи загальної середньої освіти, переходьте на Гід з державних послуг. Знайдете покрокову інструкцію, як отримати послугу, куди потрібно звернутися і які документи надати.

09:13:28 07.09.2023

Сім’ї з дітьми можуть оформити допомогу від держави на порталі Дія: доступні чотири нові соціальні послуги

Відтепер на порталі Дія окремі категорії сімей з дітьми можуть подати заяву про отримання фінансової допомоги від держави. Послуги доступні для осіб, які всиновили дитину; людей, що доглядають за хворою дитиною, якій не встановлено інвалідність; осіб з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; одиноких матерів або батьків, які не перебувають у шлюбі. 

16:52:31 04.09.2023

Дія в закладах освіти

Для вступу до університету, поселення в гуртожиток чи отримання знижки на навчання.

10:42:03 31.08.2023

Службовий акаунт у Дії: авторизуйтесь у Дії від імені держустанови чи бізнесу та перевіряйте цифрові документи в кілька кліків

Запускаємо новий сервіс для бізнесу та держустанов у Дії. Відтепер у застосунку можна авторизуватися зі службового акаунту та перевіряти цифрові документи відвідувачів у кілька кліків. Наприклад, для пропуску в установу чи видачі товару за документом.

09:36:31 28.08.2023

Трансформація сфери судноплавства: відтепер моряки можуть отримати кваліфікаційні документи на порталі Дія

Відтепер на порталі Дія моряки зможуть подати заяву про присвоєння чи підтвердження звання й кваліфікації або подати скаргу на відмову в отриманні кваліфікаційних документів. Це революційні послуги в галузі, які мають антикорупційний ефект та змінюють взаємодію моряків та Адміністрації судноплавства.

10:54:25 24.08.2023

Послуги у сфері перевезення вантажів — на Гіді

Проводите робочий день за кермом, доставляючи найнеобхідніше? На Гіді з державних послуг доступні послуги для тих, хто транспортує вантажі по Україні та за кордон. Щоб ви не витрачали час на пошук установи, яка допоможе з документами, зробили для вас добірку корисних послуг у сфері транспортування.

16:24:45 09.08.2023

Нова послуга для моряків на порталі Дія: відтепер можна записатися на іспит CES 6.0

Відтепер на порталі Дія моряки можуть записатися на кваліфікаційний іспит CES 6.0. Це ще один онлайн-сервіс у сфері, який значно спрощує взаємодію моряків та Адміністрації судноплавства. Більше не потрібно збирати документи та офлайн відвідувати територіальні центри. Наразі на порталі Дія доступні три локації для складання іспиту: у Києві, Одесі та Варшаві. Кваліфікаційний іспит — одна із частин професійної діяльності моряка. Після успішного складання тесту моряки можуть підтвердити та підвищити звання, а кадети та випускники морських закладів освіти — отримати перший робочий диплом, щоб розпочати кар’єру. 

11:50:37 09.08.2023

Відтепер змінити місце проживання можна за 10 хвилин у застосунку чи на порталі Дія

Повертаємо одну з найбільш довгоочікуваних послуг у Дії — відтепер у застосунку та на порталі можна змінити місце проживання. Наразі сервіс доступний для жінок, дітей та чоловіків непризовного віку.  «Зміна місця проживання — одна з найзатребуваніших послуг у Дії. Ми вдосконалили сервіс, прибрали людський фактор й автоматизували процеси. Українці зможуть швидко та зручно змінити місце проживання у своєму смартфоні. Без черг, паперів та походів до ЦНАП», — зазначив Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

16:04:07 02.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь