Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Виставка-конкурс «Український сувенір»

            В комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» 19 листопада завершено І  етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». В заході взяли участь вихованці гуртків будинку дитячої та юнацької творчості та учні закладів загальної середньої освіти Устинівської СТГ.

14:23:53 23.11.2021

Інсайти сьогодення від юних дослідників Устинівщини

17 листопада 2021 року відбувся обласний конкурс наукових проєктів «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини». В онлайн захисті наукових проєктів взяли участь юні науковці  комунальних закладів  «Устинівське НВО ЗШ І-ІІІ ступенів» та «Інгульське НВО ЗШ І-ІІІ ступенів»  Устинівської селищної ради.

11:13:34 22.11.2021

Оновлення в Димитровському ЗДО

В рамках покращення матеріально-технічної бази закладів освіти, сьогодні нова електроплита, яка придбана за рахунок коштів бюджету Устинівської громади, доставлена в Димитровський заклад дошкільної освіти.

08:09:34 22.11.2021

Придбано туристичне спорядження

У рамках виконання програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Устинівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки , з метою підтримки громадських ініціатив у сфері національно- патріотичного виховання учнівської молоді, покращення матеріально- технічної бази та забезпечення оволодіння туристичними навичками здобувачів освіти КЗ «Устинівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.» для участі у військово- патріотичних проектах «Сокіл.Джура», «Захисник Кіровоградщини», інших туристсько- краєзнавчих та спортивних конкурсах, відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради для закладу придбано туристичне спорядження на суму 50,0 тис.грн. :

13:14:53 19.11.2021

Тренінг «Ефективний менеджмент Молодіжних центрів»

         За підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації  у області стартував тренінг «Ефективний менеджмент Молодіжних центрів». Перший етап проведено  на базі Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості.

14:32:54 17.11.2021

Міжнародний день толерантності

    16 листопада відзначається водночас і незвичне, і дуже важливе для людства свято – Міжнародний день толерантності. Толерантність – це терпимість до іншого світогляду, способу життя, поведінки, культури і звичаїв . І сьогодні є  одним з найпопулярніших і найуживаніших слів в світі.

14:31:26 17.11.2021

У закладах освіти тепло!

    Питання забезпечення належного температурного режиму у закладах освіти знаходиться на особистому контролі селищного голови. А тому відповідні перевірки, без попереджень, продовжуються. 12  листопада 2021 року температурний режим перевірено у КЗ "Інгульське НВО ЗШ І-ІІІ ступенів", Інгульському дошкільному навчальному закладі та  Ганно-Требинівському ясла-садку «Бджілка». Під час перевірки встановлено, що в даних закладах освіти дотримуються   необхідного температурного режиму.

21:48:29 12.11.2021

Ліси для нащадків

 З жовтня 2020 року по жовтень 2021 року комунальним закладом «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» було проведено обласний етап Всеукраїнської акції «Ліси для нащадків».

15:23:12 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь