Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Модернізація харчоблоків закладів освіти

  За ініціативи селищного голови Пенькова І.О. та підтримки депутатського корпусу Устинівської селищної ради для  впровадження реформи шкільного харчування, модернізації харчоблоків у  бюджеті територіальної громади на 2021 рік передбачались  кошти у сумі 150 тис. грн.  для оновлення обладнання харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів.

15:17:40 15.09.2021

Освітній процес в умовах пандемії

    Освітній процес у комунальних закладах освіти громади у 20212022 навчальному році розпочався у звичному форматі із дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених постановою головного державного санітарного лікаря від 26 серпня 2021 року №9  «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», а також Рекомендаціями щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти.

10:58:38 09.09.2021

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

11:50:24 05.08.2021

Встановлено протипожежну сигналізацію

       З метою запобігання виникненню пожеж, попередження травм і загибелі людей на об’єктах та установах освіти та приведення їх у належний протипожежний стан відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Устинівської селищної ради було проведено тендерну закупівлю на встановлення автоматичної пожежної сигналізації на об’єкті КЗ «Інгульське НВО». Станом на 14.07.2021 року роботи по встановленню сигналізації виконані у повному обсязі.

14:56:24 14.07.2021

Краса людської душі та історія рідного краю у творах наших земляків

З метою виховання у дітей  шанобливого ставлення до історичної пам’яті рідного краю,  любові і дбайливого ставлення  до рідної землі, - своєї «малої батьківщини», її історії, поваги до народних традицій і звичаїв, любові до рідної природи, 19 травня 2021 року в КЗ «Устинівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.»  була організована творча зустріч учнів 6-7 класів із жителем Устинівки,  краєзнавцем Криштопом М.К. та вчителем зарубіжної літератури, поетесою Корніченко Т.А.

09:06:47 20.05.2021

Вітаємо з перемогою!

З метою привернення уваги учнівської, студентської молоді, суспільства загалом до проблем сучасності, популяризації засобів мистецтва серед дітей та молоді,  ідей здорового способу життя, профілактики захворювань на базі комунального закладу позашкільної освіти «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» був проведений ХХVІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі на тему: «Здоров’я людства – відповідальність кожного» протягом березня – квітня місяців у два етапи (відбірковий – з 15.03.21 по 1.04.21. та он-лайн з 20-22.04.2021 року) у номінаціях: «Громадська думка», «Вокальне мистецтво» (солісти), «Художнє читання» (сольне), «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

13:15:45 27.04.2021

Електронний підпис

Проєкт Міністерства цифрової трансформації України за підтримки партнерів — Програми ООН із відновлення та розбудови миру

16:20:00 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь