Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді

Пріоритетним напрямком виховання дітей та молоді в національній системі освіти є патріотичне виховання. Актуальність патріотичного та духовного виховання юного покоління зумовлюється процесом формування в Україні громадянського суспільства, становлення єдиної нації.

14:14:13 17.02.2022

День Єднання

#ДеньЄднання  Сьогодні, 16.02.2022 року, о 10.00 годині учасники освітнього процесу КЗ "Устинівська ЗШ І- ІІІ ст." Устинівської селищної ради" виконали Державний Гімн України. Єднаймося, бо ми того варті!!!

16:57:39 16.02.2022

Афганістан: подвиг, біль, пам'ять…

15 лютого 2022 року в КЗ «Устинівське НВО «ЗШ І-ІІІ ст.» Устинівської селищної ради» пройшли заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Класними  керівниками проведено тематичні уроки «Крізь пекло Афганської війни», «Афганістан звучить в моїй душі», «Ціна чужої війни». Учні 1-4 та 5-х класів взяли участь у конкурсі малюнків «Я малюю МИР», виготовили листівки для воїнів та «Мак пам’яті». Старшокласники взяли участь у «круглому столі» «Біль Афганської війни», що проходив у  шкільній бібліотеці та переглянули документальний фільм «Афганістан. Вся правда». У шкільній бібліотеці організована тематична виставка «Афганістан болить в моїй душі».

09:19:27 16.02.2022

День вшанування та пам’яті воїнів-інтернаціоналістів у закладах освіти

      Щороку  15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  Це день пам’яті про події війни в Афганістані, день вшанування усіх воїнів–інтернаціоналістів, яким  довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн. З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і  вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

18:44:18 15.02.2022

Громада, дружня до дітей та молоді!

В рамках розвитку молодіжної політики у громаді, на виконання заходів Програми підтримки та розвитку молоді та молодіжної політики  Устинівської селищної територіальної громади на 2021 – 2025 роки, 11 лютого 2022 року відбулася зустріч у форматі «круглого столу» Устинівського селищного голови Ігоря Пенькова з представниками активної учнівської молоді, які є вихованцями гуртка євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості».

16:02:50 11.02.2022

Реформа шкільного харчування в дії

В рамках проведення реформи шкільного харчування в КЗ «Устинівське НВО ЗШ І-ІІІ ст.»  за рахунок коштів бюджету Устинівської селищної ради  для харчоблоку закладу придбано новенький сучасний посуд: тарілки для перших та других страв, салатниці, стакани, ложки. Також для введення в експлуатацію пароконвектомату придбано та встановлено фільтри для води та насосну станцію для подачі холодної та гарячої води до харчоблоку.

11:18:35 11.02.2022

Турнір з шахів

Історія шахів налічує не менше як півтори тисячі років, а можливо й більше. Винайдені в Індії в V-VI столітті шахи, поширилися практично по всьому світі, ставши невід'ємною частиною людської культури. Шахи мають дуже давню і видатну історію. Вважається, що цю гру придумали в Індії під час імперії Гупти. Потім у 9 столітті її популярність поширилася також і на Захід.

16:12:27 08.02.2022

Нарада з директорами закладів дошкільної освіти

4 лютого начальник відділу освіти, сім’ї, молоті та спорту Устинівської селищної ради Ірина Кам’яна провела нараду з директорами закладів дошкільної освіти громади. У нараді взяли участь 9 керівників ЗДО з 11. Учасники наради обговорили найактуальніші  питання діяльності галузі. Йшлося насамперед про організацію харчування дошкільників відповідно до Постанови КМУ від 24.03.2021 р №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти», функціонування дитячих садків в умовах пандемії, дотримання суворих протиепідемічних заходів, підтримання сталого зв’язку з батьками,  детально  розглянули питання річної статистичної звітності.

14:52:58 04.02.2022

Рух – це здоров’я

Регулярні фізичні вправи і фізична активність можуть зробити дива із нашим здоров'ям та тілом. Фізична активність допомагає запобігти хворобам серця, а також безлічі інших захворювань, і є ключовою умовою для схуднення та підтримки здорової ваги. В зв’язку з цим учні закладів загальної середньої освіти Устинівської селищної ради взяли участь в проведенні флешмобу для популяризації занять спортом під гаслом «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

13:39:07 03.02.2022

Нарада з директорами шкіл з приводу організації харчування за новим меню

Сьогодні начальник  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ірина Кам’яна за участі начальника Устинівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Олега Сиси, провела нараду з директорами загальноосвітніх навчальних закладів.

20:27:22 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь