Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Всеукраїнський конкурс мотиваційних листів «Я мрію стати педагогом»

З метою відбору і підтримки професійно зорієнтованих людей, які мріють опанувати професію педагога та мають бажання працювати на благо України кафедра позашкільної освіти НПУ імені М.П. Драгоманова спільно з міжнародною асоціацією позашкільної освіти (МАПО) у рамках проєкту «Моя кар’єра» провели Всеукраїнський конкурс мотиваційних листів «Я мрію стати педагогом».

17:58:16 11.07.2022

Ой на Івана, та й на Купала

     Найцікавіше свято яким закінчується сонячний цикл свят – це свято Івана Купала, яке відзначають 7 липня. За слов'янським віруванням – це свято води і сонця. Вірили, що день Івана Купала наділений особливо сильною енергетикою, символізує народження літнього сонця .

10:40:35 07.07.2022

Земля на долоні

    На виконання обласного плану заходів дитячої акції «Літо – 2022: разом до Перемоги!» Кіровоградським обласним центром еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, з метою формування екологічної свідомості у дітей та спрямування її на практичну реалізацію, підтримки ініціативи, творчості, самостійності, розвитку інтелектуальних здібностей, інформування підростаючого покоління про екологічний стан Землі, виховання любові до рідного краю, було проведено конкурс екологічного плакату «Земля на долоні».

09:22:26 07.07.2022

День Конституції України очима дітей!

Традиційно День Конституції України відзначають 28 червня – у 2022 році ми святкуємо його вже 26-й рік поспіль. Наразі це свято особливо важливе для нас, адже ми боремося за майбутнє своєї країни.

16:09:48 28.06.2022

«Літо-2022: разом до Перемоги!»

Як зробити літні канікули цікавими й змістовними? Один із способів – бути учасником дитячої акції «Літо-2022: разом до Перемоги!».

16:31:10 27.06.2022

ДРУГИЙ ЕТАП ПІДТВЕРДЖЕННЯ УЧАСТІ В НМТ

До уваги вступників 2022 року! З 21 червня до 7 липня 2022 року триватиме другий етап підтвердження участі у НМТ основної сесії, у якому учасники мають остаточно визначитися з вибором міста/країни для проходження тесту. Для цього на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, де зручніше буде пройти тестування незалежно від того, де перебуватиме учасник у період проведення основної сесії, ? в Україні чи за кордоном. 

16:38:59 22.06.2022

Літо-2022: разом до Перемоги!

У рамках дитячої акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» працівники комунальних закладів та установ селищної ради проводять спортивні навчання, рухливі ігри, творчі майстер-класи, настільні ігри та ще багато інших видів розваг для дітей. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І обов’язок дорослих – зробити дітей щасливими. Наші діти – майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

08:39:36 21.06.2022

День батька

День батька – це свято на честь всіх татусів. Цього року воно особливо щемливе для України, адже безліч наших батьків захищають своїх дітей і нашу країну від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. З 2019 року цей день щорічно відзначають у третю неділю червня.

16:09:56 17.06.2022

«Україна – єдина!»

З метою формування в учнів високого рівня еколого-естетичної культури, набуття практичних вмінь та навичок по створенню флористичних робіт, залучення до художнього оформлення  інтер’єрів закладів освіти засобами мистецтва, флористики, виховання  екологічної та естетичної культури було проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Україна – єдина!», в якому взяли участь і вихованці комунального закладу «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості».

11:26:27 15.06.2022

Літо-2022: разом до Перемоги!

Кожен, займаючись своєю справою, наближає омріяну Перемогу. Хтось із зброєю в руках боронить наше життя, хтось займається волонтерством, а хтось зі своїм інтелектом допомагає країні. «Що можу зробити я?» - запитаєте ви. Долучайтеся до акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» і приєднуйтеся до заходів, які проводяться на території нашої громади працівниками закладів культури та освіти. Щоденно, із залученням дітей різних вікових категорій та дітей внутрішньо переміщених осіб, бібліотекарі, вихователі, учителі, працівники клубів та будинків культури проводять з дітьми пізнавальні та розвивальні заходи.

17:35:03 13.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь