Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ освіти сім’ї, молоді та спорту

Національний флешмоб на Global Teacher Prize Ukraine

Цьогорічна шоста національна премія Global Teacher Prize Ukraine відзначила героїв освітнього фронту – вчителів воєнного часу, чиї історії надихають. Українці почули ці історії 2-го жовтня, у День учителя, в ефірі Національного Телемарафону. Організатори найпрестижнішої вчительської премії, громадська спілка «Освіторія», щорічно відзначають кращих вчителів країни. Цього року замість визначення фіналістів та переможців, Global Teacher Prize Ukraine розказали історії незламних та хоробрих освітян, які уособлюють українське вчительство під час війни.

15:24:44 03.10.2022

З Днем вчителя, шановні освітяни!

"Є професія у світі - серце віддавати дітям!", - саме так ми кажемо про наших вчителів, які ведуть дітей у майбутній дорослий світ! Професія вчителя поєднує в собі мудрість та молодість душі, креативність та величезну енергію, доброту та справедливість! Учитель – це не просто той,  хто знаходиться поруч, поки діти читають підручники і пишуть в зошитах. Ми всі проходимо свої університети, і на життєвому шляху кожного зустрічаються такі наставники, яких ми і звемо своїми Вчителями з великої літери.

07:57:02 02.10.2022

Чергове придбання для закладів освіти громади

Для забезпечення пожежної безпеки закладів загальної середньої освіти громади, за кошти місцевого бюджету Устинівської селищної ради, придбано 70 штук нових вогнегасників. Забезпеченість первинними засобами пожежогасіння становить 100 %.

17:09:54 29.09.2022

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!

З метою формування культури чистоти та правил поводження з відходами, Парламент дітей Устинівської територіальної громади та вихованці гуртків комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» долучилися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Організатором якого є Всеукраїнський молодіжний рух «Let`s do it Ukraine», спільно з міжнародним рухом «Let`s Do It World», Міжнародним молодіжним рухом  «School Recycling World».

17:39:56 27.09.2022

Шановні працівники позашкільної освіти!

      Прийміть щирі та сердечні вітання з професійним святом!Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

07:58:55 25.09.2022

Їдеш у путь - обережним будь!

З метою профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі з 19 по 23 вересня 2022 року в комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» було проведено тиждень на тему: «Їдеш у путь – обережним будь!» (безпека дорожнього руху в умовах воєнного стану) для вихованців гуртків та учнів молодших класів Устинівського ліцею.

15:33:48 23.09.2022

Зупинка для школярів

Для того щоб учні Устинівського ліцею Устинівської селищної ради в будь-яку погоду комфортно чекали приїзду шкільного автобуса, структурними підрозділами селищної ради було встановлено зупинку по вулиці В.Чорновола.

17:32:32 22.09.2022

ЮНІСЕФ допомагає українським школам у період воєнного стану

Завдяки співпраці Устинівської селищної ради з різними фондами та громадськими організаціями 11 закладів загальної середньої освіти нашої громади отримали гуманітарну допомогу від UNICEF – базові аптечки, а 4 опорні школи ще й «Школу в коробці» - це різноманітні освітні матеріали, які будуть використовуватися під час навчального процесу. Щиро дякуємо представникам UNICEF за надані медикаменти, дидактичний матеріал та інше шкільне приладдя, яке так необхідне шкільній родині.

17:29:30 22.09.2022

Міжнародний день миру

Цінність світу пізнається в сумні часи війни. Зміцнення ідеалів миру і безпеки, припинення воєн і конфліктів стає головним пріоритетом в 21 столітті на національному та міжнародному рівні.

14:01:14 22.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь