Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Центр надання адміністративних послуг

Сплатити комунальні послуги та передплатити газети — за кошти єПідтримки

Вакциновані українці віком від 60 років за гроші єПідтримки зможуть оплатити послуги ЖКГ, а українці від 14 років — передплатити друковані видання на Укрпошті. Крім того, тепер термін використання коштів — 9 місяців із дня зарахування, а не 4, як було раніше.

11:05:40 22.02.2022

8 лютого провели Diia Summit та запустили нові послуги у Дії. Що презентували:

1 Зміна місця реєстрації тепер доступна по всій Україні. Тепер кожен без жодних папірців і черг просто може вказати адресу, за якою планує проживати, на порталі або у застосунку Дія, та отримати підтвердження від власника житла.

10:09:02 17.02.2022

Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

10:07:36 17.02.2022

ПРО НАДАННЯ ПІЛЬГ НА ТВЕРДЕ ПАЛИВО ТА СКРАПЛЕНИЙ ГАЗ

     Особливості надання пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу передбачені пунктом 31 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373.

10:04:30 17.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

13:49:37 10.02.2022

Команда Міністерства цифрової трансформації традиційно ділиться тижневим дайджестом новин

У застосунку Дія українці можуть згенерувати COVID-сертифікат про бустерну дозу. Відображатиметься вона в міжнародному сертифікаті. Після вакцинації «третьою дозою» в Дії треба заново згенерувати свої сертифікати.

09:56:36 07.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь