A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Держпродспоживслужба

ЩО ЧЕКАТИ ВІД ПРИЙНЯТИХ ЗМІН ЩОДО ОБІГУ ГМО?

Незважаючи на численні дискусії щодо безпечності та впливу ГМО на людей та навколишнє середовище, в Україні гостро постало питання регулювання цієї сфери. На це вказує і те, що за інформацією, опублікованою на сайті Міністерства сільського господарства США у 2021 році, приблизно 50-65% української сої, 12% ріпаку та 1% кукурудзи є генетично модифікованими. І це за відсутності в Україні зареєстрованих сортів рослин, що містять ГМО!

11:42:25 13.11.2023

Профілактика вірусного гепатиту А

Вірусний гепатит А (хвороба Боткіна, хвороба брудних рук, жовтуха) – це гостра інфекційна хвороба з фекально-оральним механізмом передачі інфекції, переважним ураженням печінки і травного каналу.

14:04:33 27.10.2023

ст 89 та 107 зі змінами

Порушення законодавства про ветеринарну медицину та благополуччя тварин інших ветеринарно-санітарних вимог, передбачених Законом України «Про ветеринарну медицину» внесено зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення а саме статті 89, 107 які викладені в такій редакції:

08:53:53 18.09.2023

Пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин від сказу

На Кіровоградщині із другої половини вересня розпочнеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин. Наразі, у зв'язку з воєнним станом, проводиться наземний розподіл принад на узліссях, на узбіччі доріг, біля річок, на сільськогосподарських угіддях тощо. Досвід боротьби зі сказом в дикій фауні показує – лише пероральна вакцинація гарантує створення імунного фону в диких м’ясоїдних тварин.

08:01:22 12.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь