A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома громадян

«Твоє здоров’я – в твоїх руках»

   Фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено засідання клубу для молоді «Назустріч успіху» на тему «Твоє здоров’я – в твоїх руках"  за участі лікаря-терапевта комунального некомерційного підприємства «Устинівський  центр первинної  медико -санітарної допомоги» Устинівської селишної ради  Леоніда Крамаренка.

11:59:43 19.08.2021

На Кіровоградщині власниками сучасних ID-карток стало понад 158 тисяч осіб

         У 2016 році законодавчо впроваджено оформлення паспорта громадянина України у формі картки, з 2018 році можливість замінити старий паспорт-книжку на ID-картку отримали усі громадяни. За цей час на Кіровоградщині власниками сучасного паспорта стали 158 122 особи. Щороку кількість громадян, які віддали перевагу паспорту-картці, зростала в середньому до 20%.

11:50:33 19.08.2021

е- лікарняний

       Долинське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області повідомляє, що поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.

15:53:16 17.08.2021

Служба за контрактом: в Устинівці безробітні дізнавались про переваги служби в Збройних Сила України

 13 серпня 2021 в  Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  відбувся семінар з орієнтації  на службу  в Збройних  Силах  України  за участі  тимчасово виконуючого обов’язки начальника 7 відділу  Кропивницького  районного  територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки  підполковника  А.Шевченка та інспектора  відділення рекрутингу та комплектування Устинівського районного територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки О.Манастирського.

13:53:30 13.08.2021

Наше майбутнє — в наших руках

   Сьогодні, 12 серпня 2021 року, з нагоди   Міжнародного дня молоді , фахівцями Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості проведено засідання клубу для молоді «Назустріч успіху» на тему «Наше майбутнє – в наших руках" з метою  підвищення поінформованості людей та привернення їх уваги до проблем молоді у різних сферах життя, в тому числі і при працевлаштуванні.

15:01:04 12.08.2021

У Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми в Устинівці говорили про шляхи її запобігання

У Всесвітній дня боротьби з торгівлею людьми  з метою підвищення обізнаності населення щодо легального працевлаштування та безпечної трудової міграції, в Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції».

13:07:04 30.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь