A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання

Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби !

Устинівська селищна рада вітає вас із професійним святом, яке  ви будете відзначати 10 жовтня. Громада високо цінує вашу працю, спрямовану на захист життя і здоров’я її мешканців. Ви стоїте на варті безпеки громадян, запобігаючи виникненню епідемій та небезпечних хвороб. Немає сумніву, що ви і надалі самовідданими зусиллями успішно виконуватимете  свою благородну місію .

19:57:20 09.10.2021

04 жовтня – Міжнародний день лікаря

 Міжнародний день лікаря  вшановують кожного першого понеділка  жовтня. Це свято створене для підтримки й солідарності  усіх лікарів світу. Особливо актуальним це свято є у наш час, коли лікарі всієї планети  об’єдналися, щоб врятувати людство від коронавірусної хвороби.

16:51:10 04.10.2021

Шановні найстарші жителі громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку  від голови Устинівської територіальної громади Ігоря Пенькова та від усіх мешканців громади. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток селища, країни, за  багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Низький уклін вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі та велика подяка за все, що ви зробили для своїх нащадків. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки.

08:00:29 01.10.2021

Привітали прийомні сім’ї

     30 вересня 2021 року з нагоди Дня усиновлення селищний голова Ігор Пеньков та старости сіл Євгеній Баранець, Ірина Михайлевич привітали сім’ї селищної територіальної громади, в яких виховуються прийомні діти. Всього на території  громади таких сімей проживає чотири.

14:33:13 30.09.2021

День підприємця

    5 вересня 2021 року підприємці України будуть відзначати своє професійне свято. У цей день слова вдячності адресуємо підприємцям, які провадять свою діяльність на території Устинівської селищної територіальної громади - енергійним, ініціативним людям, що зуміли самостійно організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти. Своєю працею, яка не знає вихідних та відпусток, ви вносите значний вклад в покращення економіки територіальної громади.

16:00:54 03.09.2021

День знань

    Дорогі діти, вчителі, батьки!

08:00:32 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь