A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання  громади.

08:00:24 07.12.2021

Вітаємо з Днем працівників прокуратури!

1 грудня щороку в Україні відзначається День працівників прокуратури, професійне свято, встановлене Указом Президента від 02.11.2000 року. Дата святкування була вибрана не випадково – саме цього дня, у 1991 році, Верховна Рада ухвалила Закон України "Про прокуратуру", а також низку інших нормативних актів.

08:18:39 01.12.2021

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи

Це свято встановлене згідно з Указом Президента від 13.11.2021 р. на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній історії України: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українське суспільство постало проти рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

16:06:40 19.11.2021

Шановні аграрії Устинівщини !

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського   господарства України, яке традиційно відзначається в Україні в третю неділю листопада.

16:05:33 19.11.2021

Шановні працівники соціальної сфери Устинівської селищної територіальної громади!

Щорічно, в першу неділю листопада Україна відзначає День соціального працівника. Це свято стосується десятків тисяч професіоналів, які працюють у соціальних службах і піклуються про найбільш вразливі категорії населення: літніх людей, ветеранів, сиріт, безробітних і людей з інвалідністю. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага від людей. Піклуючись про людину, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто  потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову  громадянського суспільства. 

07:58:56 07.11.2021

ВІТАННЯ З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА!

Устинівська селищна рада щиро вітає працівників дорожнього господарства та водіїв із професійним святом -   ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА І ДОРОЖНИКА! Сучасне життя неможливо уявити без автомобіля. Це святковий  день всіх, кому автомобіль став надійним помічником у житті та професійній діяльності. Але це свято не тільки водіїв, а й ремонтних робітників, шляховиків, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств. 

08:07:50 31.10.2021

З ЮВІЛЕЄМ!

    Цими осінніми днями творчий колектив газети «Трудівник Устинівщини» святкує 90-річчя з дня заснування видання.

17:34:44 17.10.2021

Вітаємо захисників

    14 жовтня  в Україні відзначаємо День захисників і захисниць України, свято Покрова Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Устинівська селищна рада щиро вітає  з цим святом мужності, доблесті та честі ветеранів, учасників АТО/ООС, військовослужбовців, воїнів запасу, батьків та матерів солдатів та зичимо здоров’я, добра,  щастя, злагоди вам і вашим родинам. Головне, щоб не гриміли вибухи, не плакали наші матері, а наші діти і внуки жили в заможній і процвітаючій країні  і відчували гордість за свою Вітчизну.

13:01:03 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь