A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога щодо запобігання торгівлі людьми

Особи, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми та дискримінації, можуть отримати правову інформацію, консультації та роз’яснення з правових питань, допомогу у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру у центрах надання безоплатної вторинної правової допомоги.

13:06:11 16.02.2023

Батько сплачуватиме аліменти на повнолітню доньку з інвалідностю

З початком бойових дій пані Тетяна вимушена була виїхати разом із дочкою з міста Мирноград на Донеччині до Івано-Франківської області, де отримала статус ВПО. Батько дочки, з яким пані Тетяна була розлучена на той час, залишився проживати в Донецькій області.

10:15:17 28.11.2022

Допомогли оформити розлучення

Іноді різні світоглядні погляди одного з подружжя призводять до руйнування шлюбу. Сімейне життя Людмили та Сергія дало тріщину ще в 2014 році, коли почалася збройна агресія рф проти суверенітету та територіальної цілісності України.

10:13:58 28.11.2022

Стамбульська конвенція

1 листопада набула чинності для України Стамбульська конвенція, яка вважається своєрідним золотим стандартом у сфері прав людини і європейських цінностей щодо ліквідації гендерно зумовленого насильства, насильства стосовно жінок і домашнього насильства.

10:09:51 28.11.2022

Робота соціальних служб з засудженими

Кропивницьким районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській області спільно з Центром надання соціальних послуг Устинівської селищної ради на постійній основі проводиться соціальна робота з підобліковими відповідно до Меморандуму про співправцю.

10:39:43 16.11.2022

Прaвa тa сoціaльні гaрaнтії членів сім’ї військoвoслужбoвця

Дo членів сім’ї військoвoслужбoвця нaлежaть йoгo (її) дружинa (чoлoвік), їхні діти і бaтьки. Діти є членaми сім’ї незaлежнo від тoгo, чи є це діти будь-кoгo з пoдружжя, спільні aбo усинoвлені, нaрoджені в шлюбі aбo пoзaшлюбні.

08:03:52 27.09.2022

Боротьба з контрабандою в Україні

Контрабанда є одним із найнегативніших явищ у сфері суспільного життя, яке не обходить жодну з країн світу, а у зв’язку з воєнним станом та завдяки процесам світової інтеграції, стала проблемою без кордонів. Незаконне переміщення через митний кордон наркотичних засобів, зброї, боєприпасів, культурних та історичних цінностей традиційно перебуває в центрі уваги кримінальних угруповань як один із способів швидкого збагачення.

10:59:05 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь