Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Тепла професія: можливість стати фахівцем зимового сезону

Чи замислювались ви над тим, що найпростіші на перший погляд види діяльності на ринку праці часто відкривають шлях до «своєї» справи? Професія опалювача і кочегара налічує не одну сотню років. Забезпечувати теплом людські оселі – робота не тільки затребувана, але й корисна, актуальнаяк для власних знань, умінь у наші бурхливі часи, так і для величезної кількості людей.А з розвитком опалювального обладнання все більшого значення набуває навчання фахівців.

13:09:53 24.06.2024

Який документ видається учаснику бойових дій за результатами профнавчання?

Зарезультатами професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за робітничими професіями здобувачі освіти отримують свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

13:05:35 24.06.2024

Які документи подає учасник бойових дій для отримання компенсаціївитрат на проїзд до місця проходження профнавчання?

Дляотримання компенсації витрат на проїзд здобувач освіти подає до обласного центру зайнятості (філії) заявуза встановленою формою. Форма є додатком 2 до Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984.

13:03:01 24.06.2024

Професійне навчання осіб з інвалідністю внаслідок війни за сприяння Державної служби зайнятості: які документи необхідно подати?

Порядком реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості (далі – Порядок), затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984, визначено перелік документів для проходження професійного навчання.

14:02:35 11.06.2024

Який термін навчання передбачено щодо профпідготовки учасників бойових дій?

Відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості,затвердженогопостановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 р. № 984, професійне навчання здобувачів освіти здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

13:57:19 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь