Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

УСТИНІВСЬКИЙ ВІДДІЛ КРОПИВНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ КІРОВОГРАДСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Комп’ютерна грамотність: нові професійні можливості та перспективи. Навчайтеся !

Мінімальний набір знань і навичок роботи на персональному комп’ютері у наш швидкоплинний час розглядається як вміння, таке ж необхідне, як читати і писати. Більше того, де б ви не працювали, скрізь є комп’ютерна техніка, і майже кожна посада враховує те, що ви вмієте нею володіти. Та якщо так склалось, що рівень розуміння основних принципів роботи комп’ютера у вас недостатній, маємо чудову пропозицію!

08:43:29 15.07.2024

Який документ дає право безробітному на професійне навчання?

Сертифікат на навчання – документ, який дає зареєстрованому безробітному право на професійне навчання в закладах освіти, що надають освітні послуги, або індивідуальне навчання на робочому місці (на виробництві) чи стажування в роботодавця.

15:00:43 01.07.2024

Коли шляху назад вже немає: як прийти до успіху, незважаючи ні на що

Історія Ольги Маркової досить нелегка. Життєвий шлях насичений карколомними  подіями, серйозними змінами, доленосними рішеннями. Проживала жінка у м. Бахмут. Свого часу закінчила Артемівське медичне училище. Отримавши освіту, працювала за фахом, медичною сестрою. Робота насправді була, як кажуть, за покликанням – професійний стаж Ольги Валеріївни налічує 26 років. Проте, воєнне сьогодення внесло свої незворотні корективи.

14:53:27 01.07.2024

ЗНАЙДЕМО РОБОТУ РАЗОМ!

Шукаєте роботу? Фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості та його структурні підрозділи готові вам допомогти!

14:50:18 01.07.2024

Понад 1200 безробітних громадян залучені цьогоріч до робіт тимчасового характеру на Кіровоградщині

Розвантаження, фасування та роздача гуманітарної допомоги, інформування внутрішньо переміщених осіб щодо права на отримання довідок про взяття на облік, допомоги на проживання, інших видів допомог, отримання гуманітарної допомоги – саме такі видигромадських та інших робіт тимчасового характеру виконували цьогоріч близько 60 внутрішньо переміщених осіб. Залучити їх до виконання цих робіт вдалося завдяки плідній співпраці Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, Благодійної організації «Благодійний фонд внутрішньо переміщена особа України. Кіровоградщина» та департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради.

14:48:50 01.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь